Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens sköte

Knulla mig' Snälla.. 

 

KNULLA, ÄLSKA MIG NU! 

Gör mig rätt i natten älskling,

gör det nu... 

 

INTE NU DIN FETA, PADDA! 

Inte nu i nattens fasa... 

 

... grät han, krypandes mot 

hennes sköte... 

 




Fri vers av queenia
Läst 504 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-25 04:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt, välformulerat... att inte kunna kommunicera.
Vi vill så gärna. Men...
2014-04-04

    ej medlem längre
Ilska och kön, skrämmer skiten ur de flesta.
2014-01-27

  Tess74
Starka ord här
2014-01-26

  Lars Hedlin
Så jäkla stark!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia