Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner



Sminksotade ögon
Röda läppar
Med goda vänner

Skrattar över
Tekoppen som är varm

Smekande känslor
I vänskapens namn

Just där
Är jag stark

Perfekta dagar
Har ibland inte
Perfekta slut

Men dom finns där




Fri vers av Tess74
Läst 178 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-01-25 18:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och ömt att bevara i sitt innersta!
2014-01-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och berörande diktat om den riktiga vänskapen. Som man verkligen behöver.
2014-01-26

  aol
underbart skaldat vännen,
2014-01-26

  Carina Bendix
Låter varmt, positivt och mysigt. Och en jättefin bild på dig! :)
2014-01-26

  Angel of love
Att njuta av allt som finns bör man göra. Lägga det tråkiga åtsidan lite oftare.
2014-01-25

  Densen VIP
Kan vardagen vara så vacker?...ATT den kan, om bara rätt "betrakterska";)
2014-01-25

    ej medlem längre
snyggt formulerat..
2014-01-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
Perfekt!
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74