Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14 ÅR

Han är bara 14 år
och redan brottsling.
Han kom snett i unga år.
Han är tuff - som ni förstår.
Varje gång han gör en stöt
står polisen som ett nöt.
Så han är fortfarande
lös och ledig.
Han är bara
14 år.

Han är bara 14 år
och redan brottsling.
Varför ska han låta bli
när han ändå får gå fri?
Så polisen suckar blott:
- Vi kan inte göra nåt!
Han är fortfarande
lös och ledig.
Han är bara
14 år.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-25 19:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som en text av Kalle Pedalen.
Och det är ett bra betyg.
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström