Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det så ju mer man vet ju mer vill man lära?


Kunskapstörst

Den som inget vet
Har inget att lära

Den som äger stor kunskap
Törstar ständigt efter ny




Övriga genrer (Aforism) av Jack_iX
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-25 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX