Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsa-tt

.... avtryck

intryck

uttryck

skrynklig är jag nu!

Din skära sak, lyckades aldrig...




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 386 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-01-26 03:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm, där ser man.
2014-01-27

    ej medlem längre
Du har en humoristisk ådra också.
2014-01-26

  Lars Hedlin
JA ibland så går det ej....
2014-01-26

  Maria Sundelin VIP
Ibland blir det platt fall

2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia