Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den försummade vännen

 

Att så länge ha levt ihop med en vän

alltid närvarande

i alla lägen

bärande

 

bästaste vännen

dina försiktiga viskningar har jag ignorerat

med högmodigt sinne

flitigt försummat

 

alla milda

snällt klädda försiktiga varningar

hemligheternas dolda djup hos bästisen

ytters små diskreta signaler

att ta vara på var man än befunnit sig

har jag struntat i

 

vi är så nära varann

dock ändå främlingar i skilda världar

 

mitt sabbade samarbete

hänsynslösheten hos mig

din tålmodighet i väntan på

att mitt enfaldiga jag skulle äntligen bli lyhörd

 

 

jag säger förlåt till kroppen min




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-01-26 10:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text med oväntat slut!
Viktigt att lyssna till kroppens signaler.
2015-04-11

    maija tuori

Niinhän se on ;)
2014-01-26

    Mia Sedvall
Fint skriftat:)
2014-01-26

  Teresia Ridell
Fyndigt och fint !
2014-01-26

  bittemi VIP
Viktigt vara snäll mot och lyssna på sin kropp! Fin text
2014-01-26

  Lars Hedlin
Mycke bra ;) kram
2014-01-26

  Linda CH VIP
En överraskning i slutet! Fint!
2014-01-26

  Lena Själsöga Keijser
så är det
så vackert andas ditt hjärta insikt
2014-01-26

  louisegirl
Mycket bra skrivit!
2014-01-26

  Annatula
Tänkte just vart det här skulle bära vägen och ja, så rätt, precis så är det.
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP