Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur vi gör det




Vi är upptagna av våra fiender
av det som gör ont

olycklig kärlek, arbete, sjukdom
våld, död

ondskan är våra kryckor
vår rullstol
vårt livselixir

den gör oss tillräckligt glada
för att stå ut med lyckan.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-27 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP