Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du


06.59.


Jag har hört att armén har
hunnit gjort mer saker vid 07.00
än jag gör under hela min dag.

Men om jag vaknar vid 06.59
och vänder mig om till dig
och letar upp konturerna av
dina läppar med mina
så har jag gjort tillräckligt.





Fri vers (Spoken word/Slam) av Louise. J
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-27 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise. J
Louise. J