Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkeringsplats ledig, hyra; 200ton lycka.

ensam i min säng
röster ringer inifrån mitt huvud
du skulle bli förvånad
om du visste
vad de verkligen säger

från mina mörka rum,
stänger jag världen ute

jag gömmer mig från allt
kan du inte se,
det är
för smärtsamt att prata om

jag är inte vad
jag brukade vara
jag är inte den
jag brukade vara

vissa saker lämnar vi
ensamt kvar
och vissa saker önskar vi
att vi aldrig hade känt
och ibland går vi för långt
för att dölja våra ärr

jag är inte den enda
den enda som springer
jag är inte den enda
den enda som släcker


bryt ner dörren
krossa rutorna
låt ljuset komma in
jag måste bli fri

dessa trådar
måste få liv




Fri vers (Spoken word/Slam) av Louise. J
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-04 15:49



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
"ibland går vi för långt för att dölja våra ärr" - underbart skrivet. Texten berör och lämnar mig hoppfull om att Du blir fri.
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Louise. J
Louise. J