Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blunda. Ta ett djupt andetag. Tänk efter.


Fri och levande. (Söker du verkligen efter mera?)





Inser du inte;
Att du går upp varje morgon, varm,
gör frukost och dina barn mår bra.
Du är för upptagen att skaffa pengar
för att inse att solen har gått upp igen.
Det ligger i mänsklighetens natur att klaga,
men, när ska vi förstå att hälften av världens
befolkning inte ens lever så bra.
De väntar bara på att allt ska ta slut.


Inser du inte;
Du lever på ett plats du kallar hem
men du är aldrig nöjd för att grannen
har vad du drömmer om.
Det finns tillfällen när jag undrar.
Vad strävar alla efter?
När ska dom förstå att det är dom
enkla sakerna i livet som håller oss levande.






Fri vers (Spoken word/Slam) av Louise. J
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-09 19:02



Bookmark and Share


  Freeman
Den var verkligen helt underbar! Tack för dina ord, går rakt in, och lämnar ett spår!
2014-05-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Bra sagt man skall se på livet från den positiva sida, små saker berikar livet” som t.ex: kärlek till katt.
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Louise. J
Louise. J