Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapa ny historia





Varför låta åren gå
När dom dödar

Varför kämpa för nåt
Som redan har dött

Ibland måste man vandra
Vidare
Mot nya äventyr

För det händer

Att saker blir historia
Och då ska man skapa
En ny

Det är varje människa
Värd




Fri vers av Tess74
Läst 193 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-01-27 15:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra till insikt!
2014-01-28

  Angel of love
Så rätt så...
2014-01-27

    ej medlem längre
insiktsfullt och bra!
2014-01-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant du skriver! Att våga är att vinna.
2014-01-27

    ej medlem längre
en insiktsfull och fin text..
2014-01-27

    ej medlem längre
Fin och sann!
2014-01-27

  mickech
Ja man måste våga!!
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74