Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH RÄDD

Osäker och rädd.
Rädd att inte smälta in i mängden.
Rädd att bli en del av den.

Stillsam och rädd.
Rädd att äventyra sin trygghet.
Rädd för äventyret.

Företagsam och rädd.
Rädd att inte få uträttat allt.
Rädd att bli bortglömd.

Ytlig och rädd.
Rädd att gå till botten med problemen.
Rädd för bottenlösheten.

Tvivlande och rädd.
Rädd att något väntar efter döden.
Rädd att alltihop är slut.




Fri vers (Fri form) av Jonas Hellström
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-27 19:06



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Den eviga plågan att vara en tänkande och kännande människa och inte bara gå på.
2014-01-27

  Larz Gustafsson VIP
Lukas 1:74
Rom 8:15
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström