Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRUCKEN VÄRLDSBILD

För många är
tillvaron egocentrerad,
en världsbild som
numer är helt accepterad.
Vetenskapligt kommer den
säkert till korta,
ty plötsligt en dag
är dess medelpunkt borta.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-30 18:34



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ja där fick du till det.
gillar
2014-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag levde i ständig skräck för döden. Den skräcken försvann när Jesus kom in i mitt hjärta. Hur Han kom in? Jag inbjöd Honom!
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström