Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusa mig






Förtrolla ner mig i dina armar
Linda fingrarna runt mitt hjärta

När du kysser läppar
Som längtat

Låg mig andas din doft
I min mun
Och känna hur du växer

Av min närhet

Som berusar dig
Till att göra saker
Du drömt

I dina vildaste drömmar

Jag vill känna på din hud
Knäppa upp skjortan
Dra den över ditt huvud

Se hur ditt hår blir rufsigt
När jag drar fingrarna genom det
Och tar dina andetag till mina

Att äga






Fri vers av Tess74
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-27 19:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Helt underbart bra!
2014-01-28

  Drömfångare
Du lyckas verkligen förmedla en berusande känsla!
2014-01-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert!
2014-01-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
Wunderbar!
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74