Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Finns Ingen Fortsättning


Den åldrade mannen går långsamt hem igen.
Längtar efter att för sista gången få dricka gammalt lådvin.
Fågeln tappar sina sista fjädrar i höststormen.
Mannen dör när novembersolen flämtar röd.
På bordet ligger det brev som aldrig hann postas
i skafferiet ruttnar frukter.
Tavlor som hänger snett på väggar som gett vika. Allt faller sönder.
Det finns ingen fortsättning.




Fri vers av akcebeR
Läst 232 gånger
Publicerad 2014-01-28 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

akcebeR
akcebeR