Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För den som vill uppdatera texten - ersätt Stenmark med Byggmark.


DE SMÅ MARGINALERNA

Marginaler så små
i korta lopp -
även för dem
av högsta klass.

51,92
Stenmark är topp.
51,95
Stenmark är kass.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-05 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström