Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott och blandat






Snöstormsflingor piskar mitt ansikte
Där jag går vägen fram
Med raska steg

Jag försöker räkna dom alla
När dom faller
Men det är omöjligt

Dom smälter
På min hud

Och bildar droppar
Som blandas i färgen
Av min glöd

Det omöjliga
Kan göras möjligt
Bara man vill

Men ibland måste man
Låta allt blandas

För att blunda
Och plocka bitar
Ur påsen

Som kallas liv




Fri vers av Tess74
Läst 362 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-28 09:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint beskrivet
2014-01-29

  Carina Bendix
Bra och sant!
2014-01-28

  Lars Hedlin
Bra ibland behöver man skaka om sin egna påse ..kram
2014-01-28

    ej medlem längre
Bra! Snyggt!
2014-01-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har verkligen hittat en bra metafor förlivet! Jättefint diktat.
2014-01-28

  snej
Gillar det här verkligen! Snyggt vännen!
2014-01-28

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar hur avslutet knyter ihop säcken! Och referar till den lockande rubriken.
2014-01-28

    ej medlem längre
Mycket, mycket snyggt och bra skrivet!
2014-01-28

    ej medlem längre
snyggt - applåder..
2014-01-28

    ej medlem längre
gillar denna!
2014-01-28

  Angel of love
Stark och med insikt
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74