Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Fuck mankind!

Människor är äckliga vidriga snuskiga baktalande hemska djur som våldtar ljuger stjäl och stympar människor för egen vinnings skull. Och jag vill inte vara med längre. Jag orkar inte se hur fan vi behandlar varandra. Mitt hjärta gråter över all jävla misär som sker i världen, för alla barn som blir utnyttjade sexuellt för att vuxna anser sig ha rätten till det. Jag mår dåligt över hur människor hänger ut varandra på nätet utan någon källkritik alls. Vi krigar pga religion eller hudfärg, vi krigar pga en liten bit land som vi inte ens har rätten att äga, för vi är just bara människor! Den som uppfann internet borde få göra en tidsmaskin och resa tillbaka för att göra saker ogjorda. Jag orkar inte se på skiten! Vi matas med sexism, porr, smala brudar, feta brudar, heta killar, oheta killar, volvoreklam för snuskiga summor pengar när människor svälter och drömmer om mat. Nej kan någon bara stänga ner jordklotet för det snurrar alldeles för fort just nu! Jag vill hoppa av.
Fri vers av Tess74
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-28 12:38Bookmark and Share


    ej medlem längre
STRAKT och vackert formulerat
2014-01-29

    ej medlem längre
Bra skrivet Therese! Vetenskapen har bevisat om och om igen, historien har bevisat om och om igen hur vi människor bara missgynnat denna planet. Bokmärkning!
2014-01-29

  Carina Bendix
Väl förmedlat! Det finns mycket ondska i världen, men mycket goda människor också. Tyvärr är det de onda som märks mest..:(
2014-01-28

    ej medlem längre
Toppenbra text om det helvetiska!Så så inte hoppa av.. hoppas att du följer med upp på barrikaderna och visar var skåpet ska stå.. stavas KÄRLEK!
2014-01-28

  Lars Hedlin
JA bra där mänskligheten är ju av en fördömande natur och det man är rädd för fördömmer man också..tyvärr..
2014-01-28

  mickech
Det finns lika många goda som onda i denna värld, men det var bra skrivet!
2014-01-28

    ej medlem längre
Här handlar det om så mycket mer...

Personligen, så tycker jag förutom att den
är välskriven..att du sätter udden just där!
Orättvisor, ett helvete för så många människor..
Klotet..planar ut
2014-01-28

  Knickedick
Man går in i likgiltighetens sköna dvala
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74