Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU OM HÖSTEN

Hör du vindens skratt?
"Nu ska jag skoja med dig,
när du räfsar löv!"




Bunden vers (Haiku) av Jonas Hellström
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-06 17:44



Bookmark and Share


  axveronika
Bra. Har man varit med om
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström