Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onni



En enään

lähde hakemaan

onnea kaukaa

horisontista


Pysähdyin kuuntelin

ja aistin

onni löytyi läheltä

omasta sydämestä





























Fri vers av maija tuori
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 15:13



Bookmark and Share


  walborg
Kaunis teksti ja totta on
2014-07-05

  Heikki Hellman
Näinkin voi usein sattua ja sattuu. Onneksi olkoon!
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori