Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småfågelräkning


Ett - två - tre
småfågelräkning
kattens språng




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 708 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-28 15:36



Bookmark and Share


  Deva
Mer beräknande än räknande;-) fin bild!
2014-01-28

  Rosmarin
Jo, man kan ju tro att det är ornitologens fredliga räkning - och så kommer slutraden. Jättebra! Vilken överraskningseffekt!

Och skickligt att låta första radens innebörd bli en annan när man läser tredje.


2014-01-28

  lodjuret/seglare VIP
Finurlig text med finess, vardag här.
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP