Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att så sin framtid

Rinnande minnen drar
I strängar av tystnad
Allt behöver tårar
för att bli starkare
I den gyllene himmeln av drömmar
faller regn av hopp
Möter mark av verklighet
en lycklig framtid är sådd




Fri vers av Vevve
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 18:06



Bookmark and Share


  axveronika
regn av hopp ... vilken härlig bild
2014-01-28

  träsnidaren
Underbar.
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Vevve
Vevve