Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musiken är skapad av Miika Mettiainen som kan hittas på youtube.


En bortglömd känsla

En känsla som spred sig
En som jag inte förstod
Den var varm
Den var vild
Den var lugn
Den var allt och ingenting.

En rodnad på mina kinder
En doft från forna tider
Ett minne som till synes
var helt olik nuet

Ett annat rum
En annan tid
Med ingen mer än jag
för 13 år sedan.
Ändå var den så bekant
Med känslan i mig nu

Dina armar omslöt mig
Och jag fann mig i känslan
Jag insåg det inte förens senare
Men det jag kände.
Det var lycka.




Fri vers av Vevve
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-24 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vevve
Vevve