Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att be om hjälp

Be om hjälp, jag vet att du kan.
Det är vad ni säger.
Det här är vad ni inte förstår.

Jag hinner knappt tänka orden
Innan de sitter fast.
De når inte min hals,
mina läppar.

Min kropp fryser upp
Laddad som en fjäder

Jag vill fly.
Panik, panik, panik.
Be om hjälp?
Går inte.

Försöker, låst.
Orden skriker i mitt huvud
Men de sitter fast.
Fast i minnen av skrik och våld

Jag vill, jag vågar
Jag litar på er.
Men jag kan inte.

Jag kan inte,
för när tanken når mig
Stänger rösten av
Så att jag överlever.

Så att jag inte blir skriken på
Så att jag inte är i fara.

Det här.
Det är vad ni inte förstår.




Fri vers av Vevve
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-23 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vevve
Vevve