Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill ha mig för mycket

Du vill så gärna bli ett med mig att du kramar sönder mina ben

Du är så rädd att förlora mig att du inte ser att du driver mig iväg

Släpp taget, snälla låt mig gå

Annars vågar jag inte komma tillbaka.




Fri vers av Vevve
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-18 20:03



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Jo, även om man så gärna vill krama någon så får man se till att inte krama ihjäl denne.
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Vevve
Vevve