Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är stenen

Jag är stenen

Jag är tung

Tung vilar jag

Ingen ser mig

Men

Jag kan visa dig

Inget är så viktigt

Bara vara

Bara vara




Prosa (Fabel/Saga) av axveronika
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-28 18:29



Bookmark and Share


  Almagrundet
Den oansenliga stenen som kan visa sig vara hörnstenen.

Fin text som gestaltar denna lågmäldhet.
2014-02-08

  Lars Hedlin
Bra skapat vännen!
2014-01-29

  thyra
Tycker om! Fin känsla i dikten. Tack!
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika