Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vad som är tilltalande för mig behöver inte vara det för dig och vice versa...


TillTalande


till vilket hopp skriver du till din längtan

eller till vad hoppar du för att vara till

att bara vara till

är inte så bara

men

vad hoppas du på när du längtar

tillika längtar hoppet komma fram



talar du till din tillsammansbild av

humor kärlek hopp tro och lycka

och

glädjen tilltalar mig mellan raderna

likt en obruten kedja

den andas här till för dig

tilltalande symbolik

för du saknar inget

särskilt

när du har dina ord inom dig

ja var de än står

hur du än mår

är

tomheten lika tilltalande

som

tråkig ensam dum konstig orolig

eller

annorlunda själ

känslig inför orden i det tomma intet

fast

jag saknar ordet "till"

och

faller numera fort fortare fortast ifrån

en karusell där ingen hör mig

är ändå talande: Hej! Här är jag...




Fri vers (Fri form) av demonsson
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-28 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson