Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


Vad är skillnaden mellan Alliansen och ett gäng bankrånare ?

Jo, Alliansen rånar oss låginkomsttagare och arbetslösa helt lagligt medan bankrånarna ,tydligen, begår en kriminell handling ! Frågan är, egentligen, är det verkligen någon skillnad ?

 

------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 19:26



Bookmark and Share


  ULJO
Finns ingen skillnad. De borde straffas med landsförvisning hela bunten
2014-01-31

  aol
bankrånaren tar större risker, annars ingen skillad,
2014-01-30

    ej medlem längre
Det är väl i så fall att alliansen tar så mycket större summor.
Bra skrivet.
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska