Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till evighetens ro

 

Så stilla viskar

dina mjuka läppar

mitt oroliga hjärta

till stillhetens bo

 

Så vackert ler

dina varma ögon

min vilsna blick

till evighetens tro.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-28 19:57



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Så skir o vackert poeteat
2014-01-31

  Angela Bohlin VIP
Fin!
2014-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ömt och väldigt vackert...
2014-01-29

    maija tuori

Vackert !
2014-01-28

    ej medlem längre
Jättefin..
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP