Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör inte mitt hjärta

Rör inte mitt lagade hjärta
Det skulle spräcka mina sömmar

Det har orsakat nog med smärta
Allt det du sagt i mina drömmar

Att du behöver mig ibland
Att din kropp också längtar
Att du saknar min kalla hand
Att din hud också väntar

Gå nu älskling för jag är beredd
Min styrka har blivit beprövad

Jag ber dig vännen var inte rädd
Jag är sedan länge bedövad




Fri vers (Fri form) av Elise Abrahamsson
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-28 22:26



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Gillar texter som vågar bara vara...äkta...inget konstlat, bara snygga formuleringar med närvaro och mening.Mening.
2014-05-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl skriven framförandes känslor av vigör
2014-05-05

    Eglain


kass på att kommentera men tycker verkligen om, den stannar liksom kvar
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Elise Abrahamsson
Elise Abrahamsson