Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna inpå skelettet

Du och jag
rationaliserar
bepansrar oss med argument
förgör varandra
slavar under vår stolthet

Vi led tillsammans
du och jag
och i ledan hittade vi något
betydligt vackrare;

Råa känslor
ohämmade lustar
ren iver
fångade i censuren
som upphävdes

Allt som kvarstod
var två kroppar
av otämjda känslor
skakande
utelämnade
till
den bitande kylan

Vi såg varandra
genom de hårda väderförhållandena
simtag efter simtag
som evigt rinnande bäckar

Vi slog ned våra murar,
tegelsten efter tegelsten

Och fortsatte,
nakna inpå skelettet.




Fri vers av Wilhelm
Läst 347 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-29 14:04



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Bra...
Jätteskön känsla i orden..
2014-06-10

  Maria Natasja
Bra...
Jätteskön känsla i orden..
2014-06-10

  Maria Natasja
Bra...
Jätteskön känsla i orden..
2014-06-10

  Michelle Natalie
Alltså, bra! Känslan, språket, uppbyggnaden. Så bra.
2014-01-29

  Lena Själsöga Keijser
du andas
levande
livsströmmar

andas
här

avklädandet
in i det renavackra mötet
2014-01-29

  Aalvida
Du har talang!
Älskar ditt språk i dina texter.
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Wilhelm
Wilhelm