Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan våra fullständigheter

Ni hävdar er rätt till
ett kollektiv men
fråntar oss rätten till själv-
identifikation

för att våra namn
inte platsar inom er
"Lika delar lika"
autonomitet

Vi brinner
Men ni väljer att inte se
för
Rädslan styr

styr över värden som
kan förstås utöver jag som ett
du, ni, oss tillsammans i

dig

ta vår kamp i hand
lägg band
På era fördomar

Och gå i land till yttrandefrihetens
rand
där minoriteter och ickeheteronormativiteter
ska behaga kollektiviteter

Med normer som lägger band
på våra

Fullständigheter




Fri vers (Fri form) av Wilhelm
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-28 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wilhelm
Wilhelm