Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt rätta ansikte

Mörkläggning har fler än ett ansikte
mitt är intetsägande
korthuggna svar bakom sammanbitna tänder

ledsna ögon höljda av
ett stort leende
famlande i mörkret med förlåtelse
för att jag

har ett rikt inre liv

Vi har fler än ett ansikte
men det är bara ett som får vädras

Det är slätstruket vackert
patologiskt inställsamt
nästintill mänskligt

men endast ett basalt verktyg
för att kunna bli omtyckta

tänk istället att släppa på hämningarna
att rinna nerför som våta sandkorn
vidare in i tidvattnets kittlande fingertoppar

och bara vara du
så blir du älskad
för att du är du

är du

med ditt rätta ansikte




Fri vers (Fri form) av Wilhelm
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-22 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wilhelm
Wilhelm