Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trånar



Nej jag vill inte vänta
Kan inte
Blir frustrerad

Kryper på väggarna
Och vänder ut och in på min hjärna

Jag framkallar demoner
Som sitter på bänken
Och skrattar åt mig

Väntan

Den äter mig
Till middag ihop med
En god efterrätt

Där jag slukas
Av vanmakten

Och frustrationen

Jag vill inte ligga lågt
För jag vill kyssa dig

Jag vill ta på dig
Och känna hur du doftar
I mina näsborrars vingar

När dom insuper din atmosfär
Som jag trånar




Fri vers av Tess74
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-29 17:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra beskrivet med känslan!
2014-01-30

    ej medlem längre
Förstår din frustration..jobbigt!
2014-01-29

    ej medlem längre
uti det oskuldsfulla fanns
sanningen..några ord
om kärleken
2014-01-29

  mickech
Het längtan!
2014-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker sensuell text i längtan.
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74