Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snor titel av Ebba


Ung och kåt




Jag minns randiga byxor
Med utsvängda ben
A la 70-tal

Atom Swing sjöng
Stone me into the groove
När jag sprang på festival

Med flaskan i handen

Och piercade näsan
I ett tält
Full av glädje

Hettan från solen
Var lika varm
Som fyllan i kroppen

Och kyssarna från alla pojkar

Dansade vidare
Och såg nåt band
Jag glömde namnet på

Men vad gjorde det

Jag var ung
Och kåt
Likt Thåström

"Kärleken är blind
Kärleken är blind"




Fri vers av Tess74
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-29 23:11



Bookmark and Share


  Juliuz Caesar
den låten, minns jag med!
stone me into the grove
2014-01-30

  Lars Hedlin
JA bra utryckt!
2014-01-30

    ej medlem längre
Kärleken var blind och det enda som finns kvar är detta "OCH"
2014-01-30

  mickech
Haha ja den ungdomen ;).
Nu är man bara kåt!
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74