Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IFREDSPRIS

Kunde man inte
inrätta
ett nobelpris
att utdelas
till en helt vanlig person
som inte gjort
ett skapandes grand?

Ett pris till den
som varit nyttig
just genom
att inte lägga sig i,
vad hon ändå inte
behärskar?

Ett pris till den
som haft vett
att lämna andra människor
i fred?

Förlåt mig
men
kunde man inte
det?




Fri vers (Fri form) av Jonas Hellström
Läst 182 gånger
Publicerad 2014-01-30 15:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker inte det skall delas ut några priser alls. Men jag tycker om att vara ifred.
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström