Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hydra

inom
är inte en

sörjor
av minnessediment
och refrakterade intryck
lika omöjliga som uppenbara

sinusvågor av vilja och ovilja
motvilja och medvilja
som neutraliserar
och förstärker
varandra

förstör och bygger upp
konstruerar rekonstruerar
dekonstruerar destruerar
inte antingen eller
utan både och

inom
är flera




Fri vers av yoakimu
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-30 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu