Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diska





Jag öppnar min dörr
Släpper in dig
I mitt kök

Där väntar min överraskning

Du ska diska åt mig
Jag ska smeka dig
Med hårda händer

Känna dina ljumskar
Under mina fingrar

När du dyker ner
Med dina händer
I vattnet fyllt av diskmedel

Sedan kysser du min hals
På min befallning
Annars låter jag min piska

Smeka dig

Där det gör som mest ont
Och du kommer gråta

Under mitt kommando

Drottningen vet bäst
Vad du behöver

Glöm aldrig det




Fri vers av Tess74
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-01-30 18:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes just så! ;)
2014-01-31

  Angel of love
Att diska kan verkligen vara en njutning.
2014-01-30

    ej medlem längre
Ja tänk vad mysigt det kan vara att diska! haha
2014-01-30

  Eliza-69
såja... härligt :P
2014-01-30

  mickech
Oj..en dominatrix :)
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74