Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knarka mig så mycket du behöver




En linje
På min hud
Behöver du dra
In i din näsa

Bli hög på mig

Känn hur du
Skriver brev på
Min kropp

När du ligger på
Lakan av kärlek
Svarta i latex

Där du ska känna
Hur mycket du har längtat
Efter alla mina tankar

Som vi gör
Till verklighet i illusionens landskap
Där dom vilda rosorna växer

Och där hittar jag dig
I min mun

Kyssande min tunga
Äter den med ditt begär
Och ger mig allt jag behöver




Fri vers av Tess74
Läst 285 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-30 19:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtan som får blossa ut!
2014-01-31

  snej
Lakan av latex :-)
2014-01-30

    ej medlem längre
Gillar "Där de vilda rosorna växer...I min mun"Sensuellt och vackert!
2014-01-30

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar inledningen bäst!
2014-01-30

  mickech
En hunger som stillas!
2014-01-30

    ej medlem längre
förbluffande!
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74