Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hela värld

 

Där tiden levt mig ifrån

finner din blick mig igen

i tystnad ropade min längtan

i ensamhet tvättades jag ren

 

Nu föder Du mig åter

nu träffar minnets ljus sin härd

Du har erövrat mig bit för bit                             

nu är Du min hela värld.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-30 19:42



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Att vara någons hela värld... vilken underbar känsla
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP