Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shit happens




På insidan av min hand
Vilar en smekande rörelse
Som vill ta på dig

Vidga dina ögon
Så du ser
Att jag står här

Framför dig

Med en blick som säger
Ta mig
Känn mig

Jag vill lukta på ditt hår
När det är nytvättat
Borsta det i smekande rörelser
När du låter handduken falla

Framför mig

Och blottar hela din
Existens för mig

Inom mig växer smärtan
Över det jag inte får

Och jag hatar
Att jag kastar mig
Handlöst

I ditt leende och ansikte

Där läppar av guld vilar
Som jag aldrig får kyssa

Men shit happens va?




Fri vers av Tess74
Läst 412 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-30 22:15



Bookmark and Share


  aol
Så vemodsvackert skaldat
2015-04-11

  Rozsi.kovacs

Bra skriftat
2014-02-03

    ej medlem längre
Oh yes!Nice poem!
2014-01-31

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet T!
2014-01-31

  Lars Hedlin
Stark och bra!
2014-01-31

    ej medlem längre
väldigt bra!!
2014-01-31

  M M Mannheim VIP
"På insidan av min hand
Vilar en smekande rörelse"
Vilken poesi, vilka lysande rader.
2014-01-30

    ej medlem längre
Tycker om det konkreta och svävande, det längtande och bävande- känner igen mig till max..
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74