Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYRKNYTT

- när inte haspen är på

En präst med fru
bjöd in en vän
till bastun
i sin villa.

Och hur det var
så slutade det
faktiskt
ganska illa.

Han misshandlade mannen
som han bjudit in
till sex.

Det är så man förskräcks.

¤

En pastor levde
i en by
där det fanns många
knutar.

Om knutar inte
löses upp,
så vet man
hur det slutar.

Han inbjöd både barnflickan
och grannens fru
till sex.

Det är så man förskräcks.




Bunden vers (Rim) av Jonas Hellström
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-03 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med dig......man förskräcks
De som skall vara ett föredöme bär sig värre illa åt än andra ibland.
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström