Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Centerledarens superkommersiella identitet ytterligare bekräftad...


"Desperata Annie !"

När nu både framstående Folkpartister (Jan Björklund) och dito Moderater (Anders Borg) vill hindra riskbolagen från att föra ut miljoner av svenska skattemedel ut ur landet  så kommer Annie med ett eget , rätt värdelöst ,förslag i denna fråga . Annie tror inte att man ska begränsa riksbolagens verksamhet men vill i stället , enrollera "Kvalitetsrådgivare" inom äldrevården, de gamla ska få råd och hjälp att välja vilken form av äldrevård de vill ha . På så sätt tror Annie att äldrevården ska bli mycket bättre och att vinstintresset , som genom ett trollslag, ska "försvinna" och all denna vanvård bli ett minne blott ! Nej, Annie, det blir bara som ett plåster, det sitter kvar en stund och såret läker väl, men sedan kommer nya sår och en del sår är så djupa så ett plåster räcker inte bara till ! Men "Dollarannie"´s förtroende för Riskbolagens giriga direktörer är orubbat och det är ju inte så konstigt: "Lika barn leka bäst !"  Nog borde Centern åka ut ur riksdagen med huvudet före så mycket cirkus som det har varit hos detta parti under "Annie Von Ankas" ledning ! De bäddar ju själva för detta och det är ju bara att gratulera Annie och co .

 

Källa: P1:s nyheter igår .  




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-31 12:46



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Det verkar ofattbart och man ska väl inte tro på alla dessa valopinionsundersökningar , men enligt en av de senaste ska Annie och co vara klart över 4-procentsgränsen nu , man kan fråga sig: Har väljarna så kort minne och så uselt omdöme så att de funderar på att låta denna politiska katastrof sitta kvar i riksdagen !
2014-02-14

  poetryGirl
annie är rökt
2014-01-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där är ju mest
prat som inte för
någonstans alls
bara ut... Redan
innan pratet
är slut...
2014-01-31

  ULJO
Ingen blir gladare än jag om centern åker ur riksdagen
2014-01-31

    ej medlem längre
Bocken till trädgårdsmästare
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska