Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stay hungry



Jag är mätt
Alltför mätt
För att orka vara

Hungrig

Men jag är så jävla
Hungrig

Efter din lust

Det bor en varg i mig
Hon vill jaga
Och slita sitt offer

I stycken

När hon gnider sitt sköte
I takt med
Att bytet dör






Jag är en ylande
Kvinna
Som törstar ihjäl

Men jag är för svag
För att närma mig källan
Jag tror jag törstar ihjäl

Snart!

Someone please call 911




Fri vers av Tess74
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-31 18:15



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
112???
Calle
2014-02-01

  Lars Hedlin
Feed your body and your soul! ;)
2014-02-01

  Carina Bendix
Känns igen..;)
2014-01-31

    ej medlem längre
Go for it!
2014-01-31

  mickech
Hungern måste stillas!
2014-01-31

    ej medlem längre
den här e grrrym! bra!
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74