Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så explicit (en symfoni under min hud)

 

Varje rörelse är unik

jag tar mig undan evig tid

ser ditt liv i mitt nyckelhål

som ingen annan kan ha sett

Du är din ensamhet i mig

Du är min blick i sanningen

Du är mitt rum

där jag kan andas

under din himmel

är jag tydd

 

Nu fyller orden strax min luft

nu öppnar lusten visst sitt hav

nu ropar återblick sin längtan                            

nu stävar kärleken sin kamp

över åtråns nakna hud

 

Jag vill för alltid se dig ljus

i mitt öga är du hel

alltid höra dig i sången

i mitt öra mot sitt städ

alltid känna hjärtats slag

ingen puls får nå sitt slut

alltid spelar dina tankar

en symfoni under min hud.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-31 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP