Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortlivet

Många hävdar att livet är kort
till och med för kort

Jag undrar alltid
vad de jämför med
Men frågar aldrig

Mig veterligt är livet kort
man spelar den givna handen
och hoppas










Fri vers av Anita Hanssen
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-17 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen