Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på spruta




Det borde finnas kärlek på spruta
Säljes i varje gathörn
För 20 kr hektot

Jag skulle injicera mig själv dagligen
Känna ruset nå hjärtat
Likt en explosion

Pang

Där gick kicken igång
Kände du ruset?

Man behöver ingen närhet

Bara en spruta
Att dela




Med någon...




Fri vers av Tess74
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-31 22:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA tänk om.....
2014-02-01

  mickech
Mmm som så mycket annat här i livet så blir det mycket bättre om man har någon att dela det med!
2014-01-31

  Carina Bendix
Suverän! Det önskar jag också..;)
2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74