Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att återerövra mina känslor



jag vill göra det jag känner
inte gå efter tabeller
varje minut bevakad

varje stund bejakad
fylld av en härlig känsla
att gå äta vila och träna
när jag vill och bestämmer

även om det inte är planerat














Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-01 09:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat!
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP