Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande förmåga.





Klarar inte av rappare

hör inte så fort




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-01 09:54



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hahaha! Slutraden så talande! Nää det gäller verkligen att höra fort!
2014-02-07

  Alicia Stenfors
Du är inte ensam om det. Men det är ingen förlust heller...
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP