Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust i Ingenmansland






På en öde plats
I Ingenmansland
Ska jag ta dig

Med korsen i bakgrunden
Med Jesus över oss

Han ska skämmas
Över det vi gör

Sedan ska vi be en bön
För det vi gjort
I fyllan

Den som värmer allra bäst

Långt där inne
I själen

Långt inne i våra lustfyllda
Svettiga kroppar
Av snusk

Som dryper av blod
Längs massorna på väggarna
Likt blodet på din rygg

Det jag ska lämna på dig

Efter vårat möte
I Ingenmansland




Fri vers av Tess74
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-01 16:33



Bookmark and Share


  Carina Bendix
In the middle of nowhere..mycket berörande..
2014-02-02

  Lars Hedlin
Känsla så stark!
2014-02-02

  Hon kallar sig poet VIP
Hårt och tufft, men Ingemansland berör.
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74